GedeeldeVreugde.be is terug

Gedeelde Vreugde is een project dat ik (Christof Aelbrecht) heb opgestart in 2009 om samen met anderen onze passie voor whisky te delen en vooral om onze flessen te delen via samples.

Nu in 2014, na een paar wijzigingen en een paar rust-pauzes (de site in ieder geval) is mijn passie voor whisky nog onverminderd en probeer ik dit nog steeds uit te dragen.

Nieuw voor gedeelde vreugde is dat u hier ook volle flessen kunt vinden, alle flessen hier aangeboden zijn flessen waar ik persoonlijk achter sta.  Het gedeelte samples is momenteel nog in opbouw maar dit zal steeds erg belangrijk blijven voor mij en de site.

Als webshop wil ik niet de grootste zijn en niet de goedkoopste maar wel wil ik iedereen van goed advies en een goede service voorzien voor een correcte prijs, als ik weet dat ik u iets niet kan aanbieden aan een mooie prijs dan zal ik u dit zeggen en u ook zeggen waar u die bepaalde fles dan wel kunt vinden.

Hopelijk kunnen we samen nog jaren genieten van whisky en zo de vreugde delen….